Rok dostave 14 dana / Besplatna dostava za narudžne iznad 90,00€

BULLPADEL RACKET JR 24

89,00 

The new Vertex 04JR is the new Juan Tello’s official racket adapted to junior players. It features a similar surface to the adults one, improving the player’s learning. It has been created for junior players with a high game level.

Weight: 335-345 grs.
Profile: 35 mm.
Balance: Medium
Shape: Diamond
Outer core: Polyglass
Inner core: Evalastic
Protector: No
Player: Advanced junior
Power/Control: 95/95

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Pitajte nas o proizvodu

support@cropadel.hr

Kategorija:

Opis

The new Vertex 04 JR is Juan Tello’s official racket adapted to junior players, it counts on a similar surface to the adult’s racket enhancing the player’s learning. It is conceived for junior players with a high game level.

It is diamond shaped, its outer core is made of Polyglass glass fiber, the inner core is made of Evalastic rubber and its CarbonTube frame of 100% carbon fiber. It contains Vertex throat which provides maximum power and a perfect weight distribution eliminating vibrations.

Brand

Bullpadel

Bullpadel je španjolski brend padela koji jedan je od najvećih brendova Padel sporta. Podrijetlom iz Madrida, Španjolska, Bullpadel ima ponosnu tradiciju stvaranja najkvalitetnijih reketa za padel. To također znači da je nekoliko svjetskih zvijezda na World Padel Touru izabralo Bullpadel za igru. Igrači kao što su Maxi Sanchez, Paquito Navarro i Alejandra Salazar postigli su veliki uspjeh s Bullpadelom. Bullpadel ima nekoliko različitih serija reketa namijenjenih različitim tipovima igrača. Pro-line, kao što se iz naziva vidi, da je namijenjen najboljim igračima, Avant-line, koji je stupanj niže za vješte vježbače i onda Fun-line za početnike i one koji ne igraju previše. često. Bullpadel je brend koji ne samo da proizvodi padel rekete, već možete kupiti i padel lopte, padel cipele, padel odjeću i padel torbe. Ovo je kako bismo mogli isporučiti potpuni brend za strastvenog igrača padela.

Facebook

Instagram

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

Cropadel

E-mail

support@cropadel.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 09:00 – 17:00 sati

SSL sigurna konekcija

CROPADEL.hr - 2024 sva prava pridržana Design and development