Rok dostave 14 dana / Besplatna dostava za narudžne iznad 90,00€
Akcija!

BULLPADEL ELITE W 24

Original price was: 279,00 €.Current price is: 237,00 €.

The new Bullpadel ELITE racket is our player, Gemma Triay´s choice. A new teardrop-shaped form helps to develop the full potential of Gemma’s attacking game, but offers medium balance to control her power.

Weight: 350-360 grs.

Profile: 38mm.

Balance: Medium.

Shape: Hybrid.

Comp. exterior: Xtend Carbon 3K

Comp. interior: Multieva

Player: Adult expert.

Power/Control: 95/95

Technologíes:

Xtend Carbon 3K / Multieva / Vibradrive / Carbontube / Carbon 3K / Elite Core

 

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Pitajte nas o proizvodu

support@cropadel.hr

Kategorija:

Opis

The new Bullpadel ELITE racket is our player, Gemma Triay´s choice.

A new teardrop-shaped form helps to develop the full potential of Gemma’s attacking game, but offers medium balance to control her power. The core has reinforced arms to achieve greater inertia in the racket and also greater firmness in order to improve the torsion that occurs when hitting. We have introduced some edges in the upper part of the core with the intention of creating a hollow that absorbs the tensions that can occur with each stroke. Our latest technology, Air React Channel, provides extra lightness and aerodynamics. The vibradrive, an elastomer that crosses the length of the grip and prevents vibrations, makes that new ELITE the most technologically advanced racket in its range.

Brand

Bullpadel

Bullpadel je španjolski brend padela koji jedan je od najvećih brendova Padel sporta. Podrijetlom iz Madrida, Španjolska, Bullpadel ima ponosnu tradiciju stvaranja najkvalitetnijih reketa za padel. To također znači da je nekoliko svjetskih zvijezda na World Padel Touru izabralo Bullpadel za igru. Igrači kao što su Maxi Sanchez, Paquito Navarro i Alejandra Salazar postigli su veliki uspjeh s Bullpadelom. Bullpadel ima nekoliko različitih serija reketa namijenjenih različitim tipovima igrača. Pro-line, kao što se iz naziva vidi, da je namijenjen najboljim igračima, Avant-line, koji je stupanj niže za vješte vježbače i onda Fun-line za početnike i one koji ne igraju previše. često. Bullpadel je brend koji ne samo da proizvodi padel rekete, već možete kupiti i padel lopte, padel cipele, padel odjeću i padel torbe. Ovo je kako bismo mogli isporučiti potpuni brend za strastvenog igrača padela.

Facebook

Instagram

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

Cropadel

E-mail

support@cropadel.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 09:00 – 17:00 sati

SSL sigurna konekcija

CROPADEL.hr - 2024 sva prava pridržana Design and development