Pravila povrata u roku od 30 dana!

Pravo na povlačenje/prigovor*
Pridržavamo se zakona o ugovorima na daljinu u skladu s preporukama Švedske agencije za zaštitu potrošača. Prema Zakonu o ugovorima na daljinu, imate pravo vratiti naručenu robu bez grešaka bez navođenja razloga.

Obavijest o tome mora se dati što je prije moguće, ali najkasnije 30 dana od primitka artikla. Ako možete dokazati da postoji tvornička greška u proizvodu, uvijek ćete dobiti nove dijelove, međutim, jamstvo se ne odnosi na habanje i habanje.

Povratnu dostavu plaćate sami. Za povrat – unesite svoj poštanski žiro, bankovni žiro, osobni račun ili broj bankovnog računa – ako ste platili putem Klarne, kredit/povrat će se izvršiti putem Klarne.

Povratnu dostavu snosi kupac sam po cijeni od 10-20 EUR.

Kako postupiti sa žaljenjem/pritužbom:

  1. Pošaljite e-poštom na support@cropadel.hr svoj broj narudžbe i ako se želite žaliti (zašto + slika) ili otkazati kupnju.
  2. Nakon što je vaše žaljenje/pritužba odobrena, molimo vas da učinite sljedeće:
  • Ispunite dokument koji ste dobili nakon našeg odgovora.
  • Proizvod(e) pakirate u istu ambalažu koju smo poslali s paketom od početka u originalnom pakiranju. Ako se ovo pokvari/baci, vi ste kao kupac odgovorni za novu.
  • Vi kao kupac ste odgovorni za povratnu dostavu i smatrate se odgovornim za plaćanje ako je paket izgubljen ili oštećen (u slučaju reklamacije, mi plaćamo povratnu dostavu, ovu informaciju ćete dobiti putem e-pošte i povratnicu koju morate priložiti paketu)
  • Proizvod se šalje na adresu:

Cropadel AB

Sufflörgatan 1

215 82 Malmö

logo

Facebook

Instagram

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

Cropadel

E-mail

support@cropadel.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 09:00 – 17:00 sati

SSL sigurna konekcija

logo

CROPADEL.hr - 2023 sva prava pridržana Design and development logo