Rok dostave 14 dana / Besplatna dostava za narudžne iznad 90,00€

Politika privatnosti

Pravila o zaštiti privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka posjetitelja/kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o posjetiteljima/kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza te informišemo posjetitelje/kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Ne obrađujemo više osobnih podataka nego što je to potrebno za korištenje Web stranice.

Pravila o Kolačićima:

Kolačići su male tekstualne datoteke koje su smještene na Vašem računalu od strane web stranica koje posjećujete. Oni se široko koriste kako bi se omogućilo što efikasnije djelovanje web stranica, kao i da bi pružili web usluge i pogodnosti za korisnike. Druge tehnologije (primjerice „Local storage“, uključujući podatke koje spremamo na vaš pretraživač ili uređaj koriste se za slične svrhe. Sve te tehnologije ovdje nazivamo “kolačićima”.

Svrha ovih pravila jest pružiti Vam potrebne informacije što se tiče našeg korištenja kolačića i spremanja takvih kolačića na Vaš uređaj kada pristupite našoj stranici.

Vrste kolačića su:

Privremeni kolačići
Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.

Trajni kolačići
Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Kolačići od prve strane
Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti privremeni ili trajni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

Što su kolačići treće strane?
Kolačići treće strane dolaze s drugih web-mjesta, društvenih mreža i ostalo.

Svrha obrade Podataka:

Svrha obrade podataka je sljedeća:

– Sklapanje i izvršenje ugovora o korištenju Web stranice

– Podaci evidentirani u dnevničkoj datoteci tijekom pretraživanja Web stranice koriste se u statističke svrhe (da se prikupe podaci o popularnosti Web stranice), za otkrivanje pogrešaka i provjeravanje sigurnosti rada Web stranice te u konačnici za otkrivanje i sprječavanje nezakonitih vanjskih napada koji krše ili ugrožavaju ispravnost Web stranice.

Prijenos Podataka:

Društvo u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:

– Zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge Web stranice, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner nadležan za održavanje funkcionalnosti i administraciju Web stranice. Obvezujemo se osigurati da će navedeni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Trajanje obrade Podataka:

Razdoblje obrade osobnih podataka započinje pružanjem Podataka i traje do izvršenja ugovora o korištenju Web stranice. Nakon toga Vaše osobne podatke ćemo brisati, osim u mjeri i trajanju potrebnima za ispunjavanje zakonskih obveza, rješavanje eventualnih sporova i/ili ispunjavanje ugovora sklopljenih s izvršiteljima obrade.

Sigurnost i ostale informacije:

Društvo pohranjuje Podatke isključivo u digitalnom obliku. Svi osobni podaci zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici Društva i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima o zaštiti privatnosti kojima je Društvo prenijelo osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. Društvo će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.

Prava ispitanika

– PRAVO NA PRISTUP OSOBNIM PODACIMA

Možete zatražiti informaciju vezanu za obradu Vaših Podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu.

– PRAVO NA ISPRAVAK OSOBNIH PODATAKA

Možete zatražiti od Voditelja obrade osobnih podataka ispravak ili izmjenu svojih osobnih podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu.

– PRAVO NA BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

Možete od Voditelja obrade osobnih podataka tražiti brisanje Vaših osobnih podataka ukoliko su ispunjeni uvjeti za takvo brisanje pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu.

– PRAVO NA OGRANIČAVANJE OBRADE

Možete od Voditelja obrade osobnih podataka tražiti ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu.

Voditelj obrade osobnih podataka će u tom slučaju odrediti ograničenje ukoliko se ispuni jedan od sljedećih uvjeta:

ispitanik osporava točnost osobnih podataka, u kom slučaju će se obrada ograničiti na razdoblje kojim se voditelju obrade osobnih podataka omogućuje provjera točnosti podataka;
obrada je nezakonita i ispitanik se protivi brisanju osobnih podataka te umjesto toga traži ograničenje njihove uporabe;
voditelj obrade osobnih podatka više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali ih ispitanik traži radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva;
ispitanik je uložio prigovor te očekuje potvrdu nadilaze li legitimni razlozi voditelja obrade razloge ispitanika.

– PRAVO NA PRENOSIVOST PODATAKA

Možete od Voditelja obrade osobnih podatka tražiti u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu, da Vam osobne podatke koje ste pružili Voditelju obrade osobnih podataka preda u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade bez ometanja od strane Voditelja obrade osobnih podataka.

– PRAVO NA PRIGOVOR

Možete Voditelju obrade osobnih podataka uložiti u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu prigovor sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka.

– POVLAČENJE PRIVOLE

U slučaju kada je pravna osnova obrade Vaših podataka zasebno dana privola, možete u svako doba povući svoju privolu za obradu osobnih podataka pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu.

Službenik za zaštitu podataka

Za sva pitanja vezana za obradu i zaštitu Vaših osobnih podataka možete se obratiti našem službeniku za zaštitu osobnih podataka na putem emaila.

Facebook

Instagram

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

Cropadel

E-mail

support@cropadel.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 09:00 – 17:00 sati

SSL sigurna konekcija

CROPADEL.hr - 2024 sva prava pridržana Design and development